Koncertek

Koncertek itt: London

Nincs olyan város a földön, mint London, ha koncertről van szó. Minden egyes nap történik valami Londonban, és a város tele van több ezer fő befogadására alkalmas koncerthelyszínekkel.

London legnépszerűbb koncerthelyszíne az O2 Arena, amely nemcsak a város legnépszerűbb koncerthelyszíne, hanem valójában az egész világ legnépszerűbb koncerthelyszíne. Itt jönnek a legnagyobb sztárok, hogy lenyűgözzék brit rajongóikat, és természetesen sok turista és utazó is elmegy, hogy megnézze magát a helyszínt, és meghallgassa kedvenc előadóit.

Az O2 Aréna mellett más szép helyszínek is vannak Londonban, mint például a Royal Albert Hall, a Hammersmith, a Wembley Aréna és természetesen a Wembley Stadion, amelyet a legnépszerűbb és legforróbb szabadtéri koncertekre használnak. Nyáron a Hyde Parkot különböző rendezvények és fesztiválok is használják.

Tehát alatta talál egy listát, amely bemutatja a legforróbb és legmenőbb londoni és közelgő koncerteket. A Londonban zajló egyéb eseményekkel kapcsolatos információkért látogasson el a Whats going on London oldalra.

Koncertek itt: London

június 2024
július 2024
augusztus 2024
március 2025
július 2025
Nem találtunk eseményt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük