Blog

11-es busz Londonban – még egy fantasztikus buszjárat a turisták számára Londonban.

A londoni 11-es busz a fulhami városháza és a Waterloo pályaudvar között közlekedik. Londonban számos buszjárat ideális városnézésre, de ez határozottan az egyik legjobb buszjárat, ha Londont egy emeletes tetejéről szeretné látni.

Mielőtt felszállna a buszra, meg kell terveznie, hogyan szeretné fizetni a jegyét. Számos lehetőség van, és itt vannak a legjobb megoldások.

  1. Érintés nélküli fizetés: A legegyszerűbb módszer az érintés nélküli hitel- vagy betéti kártya használata. Csak érintse meg a kártyát a sárga olvasón, amikor felszáll a buszra. A viteldíjat automatikusan megterheljük a kártyájára.
  2. Oyster kártya: Oyster kártyát is használhat, amely egy előre fizetett utazási kártya. Oyster kártyát bármelyik metróállomáson, az Oyster Ticket Stop-on vagy online vásárolhat. Töltse fel pénzzel ezeken a helyeken vagy online.
  3. Travelcard: Travelcard kártyával korlátlan ideig utazhat bizonyos zónákon belül egy napra, hétre, hónapra vagy évre. Utazási kártyák a metróállomásokon, vasútállomásokon és Oyster jegymegállókban kaphatók.

Ha Oyster kártyát használ, ne felejtse el érvényesíteni, amikor felszáll a buszra. Ha utazási kártyát használ, ne felejtse el érvényesíteni az első használat előtt.

A Parlament és a Big Ben, ahogy a londoni 11-es buszról látható.

Mit láthat a londoni 11-es busz tetejéről?

Miközben a 11-es busszal utazik Londonban, rengeteg fantasztikus épületet és történelmi emlékművet láthat. Itt vannak a leghíresebb látnivalók.

  1. Big Ben: Nagyszerű kilátás nyílik a Big Benre és ikonikus óratornyára, miközben elhalad mellette a 11-es buszon.
  2. Westminster-apátság: A Westminster-apátság gyönyörű gótikus építészetével könnyen észrevehető a busz tetejéről.
  3. London Eye: A London Eye magasan és lenyűgözően áll, és bepillantást enged az óriási óriáskerékbe, amikor a fulhami városháza felé halad (és nem fordítva).
  4. Tower of London: A gazdag történelméről és a koronaékszerekről híres történelmi Tower of London könnyen felfedezhető a buszról, különösen, ha a fulhami városháza irányába utazik.
  5. Westminster-székesegyház: Ahogy elhalad mellette, észreveszi a feltűnő Westminster-székesegyházat egyedülálló piros-fehér csíkos homlokzatával.
  6. Victoria pályaudvar: A 11-es busz közvetlenül a Victoria pályaudvar mellett halad el, amely London egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, amely nyüzsög az aktivitástól.

Ha elhagyja a buszt, könnyedén besétálhat a St. James Parkba, és miután sétált a parkban, könnyen meglátogathatja a Buckingham-palotát.

Ezek azok a fantasztikus látnivalók és látnivalók, amelyeket a 11-es busszal utazhat Londonban. Szeretne olvasni egy másik buszjáratról, amely lehetővé teszi, hogy fantasztikus látnivalókat láthasson Londonban? Melegen ajánljuk, hogy utazzon a 9-es busszal, amely talán a leghíresebb buszjárat Londonban.

A 11-es busz teljes útvonala Londonban.

Itt van a teljes lista megállók a 11-es busz Londonban.

  • Fulham városháza
  • Tyrawley út
  • Rumbold út
  • Worlds End Egészségügyi Központ
  • Edith Grove / Világvége
  • Hobury Street / Worlds End
  • Beaufort utca
  • Régi templom utca
  • Carlyle tér
  • Chelsea régi városháza
  • Markham utca
  • York hercege tér
  • Cadogan kertek / Sloane tér
  • Sloane Square Stn / Alsó Sloane St
  • Chelsea híd út
  • Ebury Bridge Road
  • Victoria buszpályaudvar
  • Eccleston híd
  • Victoria állomás
  • Westminsteri székesegyház
  • Westminsteri városháza
  • St James’s Park állomás
  • Westminster-apátság
  • Westminster Stn / Westminster móló
  • Szent Tamás Kórház / Megyeháza
  • Waterloo állomás / Felső taxi út

Hogyan nézhetem a BBC iPlayer-t és az ITVX-et az Egyesült Királyságon kívül?

Az emberek a világ minden tájáról alig várják, hogy többet megtudjanak arról, hogyan nézhetik online a BBC iPlayert és az ITVX-et. Ezek az Egyesült Királyság két fantasztikus tévéhálózatának streaming szolgáltatásai, a világ legjobb tévésorozatainak gyártói, valamint olyan nagy események élő közvetítői, mint a nyári olimpia, a téli olimpia, a FIFA világbajnokság, a futball Európa-bajnokság, a Super Bowl és sok más esemény. De hogyan férhet hozzá ezekhez a streaming szolgáltatásokhoz, ha Anglián kívül tartózkodik?

London Guide-ként fő célunk, hogy inspiráljuk Önt, hogy saját szemével látogassa meg és tapasztalja meg a várost. És tegyük fel, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik. Ebben az esetben az Egyesült Királyságban található IP-címmel is szörfölhet az interneten, így azonnal hozzáférhet a BBC iPlayer és az ITVX összes tartalmához. Természetesen vannak olyan tévésorozatok az ITVX-en, amelyek előfizetést igényelnek, és az ilyen tartalmak megtekintéséhez nem elég egy IP-cím Londonban (vagy máshol az Egyesült Királyságban). De ha elakadt valahol, és csak egy üzenetet lát a BBC weboldalán, amely azt mondja, hogy „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik„, akkor ezek az utasítások segítenek kijavítani.

A BBC csak az Egyesült Királyságban működik.
A BBC csak az Egyesült Királyságban működik.

Ha megpróbál tartalmat nézni az ITV-n (ITVX), megjelenik egy üzenet, amely nagyon hasonló információkat tartalmaz.

Az ITVX-hez az Egyesült Királyságon kívül nem férhet hozzá.
Az ITVX-hez az Egyesült Királyságon kívül nem férhet hozzá.

Ha látta a fenti üzenetek bármelyikét, akkor valószínűleg megérti, hogy problémája van. De mi a megoldás?

1. megoldás: Gyere Londonba!

Foglaljon repülőjegyet és jöjjön Londonba. A város fantasztikus látnivalókkal, nagyszerű tevékenységekkel, csodálatos szállodákkal és sok kellemes étellel várja Önt. Csábítóan hangzik? A Londonban rád váró nagyszerű programokról rengeteg információt találsz itt a London Guide-ban. De ha ez bonyolultnak és drágának hangzik, használja inkább a második megoldást.

2. megoldás: Használja a NordVPN VPN szolgáltatásait.

Ez egy sokkal könnyebb megoldás, de sajnos csak virtuálisan visz az Egyesült Királyságba, és nem a való életben, ahogy azt az első számú megoldásban leírtuk. Miről is van szó? A VPN egy olyan eszköz, amely titkosítja az online adatait, és elrejti a valódi tartózkodási helyét. Ehelyett a VPN-szolgáltató által biztosított helyen található IP-címmel fog szörfözni. Tehát, amikor csatlakozik egy NordVPN szerverhez Londonban (vagy máshol az Egyesült Királyságban), angol IP-címet kap, és a webhelyek, fórumok, streaming szolgáltatások, hackerek és mindenki online azt fogja hinni, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik. Mi a következménye?

Amikor meglátogatja a BBC iPlayer vagy az ITV webhelyeit, többé nem fogja látni a fenti hibaüzeneteket. Ehelyett streamelheti a TV-csatornák élő közvetítéseit, és igény szerint nézhet programokat. Jól hangzik?

Ha a fenti linket használja, szép extra kedvezményt kap a NordVPN szolgáltatásaiban.

Most kövesse ezeket a lépéseket!

A NordVPN webhelye valahogy így fog kinézni, különleges kedvezménnyel, ha a fenti linket használja.

Egyesült Királyság IP-címe a NordVPN-nel

Nincs szüksége jelszókezelőre vagy felhőtárhelyre VPN-ről a BBC iPlayer, ITVX, Channel4 vagy más streaming szolgáltatások streameléséhez az Egyesült Királyságban külföldön, de nagyon jó és hasznos szolgáltatások, ha jelszókezelőre vagy felhőtárhelyre van szüksége a VPN mellett.

Ha előfizetése rendben van, töltse le a NordVPN-t számítógépeire, telefonjaira, táblagépeire vagy okostévéire. A NordVPN-t böngészőbővítményként is letöltheti a Google Chrome-ban, a Microsoft Edge-ben és a Mozilla Firefoxban, így nagyon könnyen használható, függetlenül attól, hogy hogyan és hol szeretné használni.

Az alkalmazás telepítése után jelentkezzen be felhasználói hitelesítő adataival. Most csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Királyságban, amely IP-címet ad az Egyesült Királyságban. Ha ellenőrizni szeretné az IP-címét, miután csatlakozott egy VPN-kiszolgálóhoz az Egyesült Királyságban, látogasson el https://whatismyipaddress.com/.

Egyesült Királyság IP-címe
Most már látom, hogy van egy IP-címem Londonban, az Egyesült Királyságban.

Itt az ideje, hogy látogassa meg a BBC iPlayer vagy az ITV webhelyét. Mindkét webhely megköveteli, hogy regisztráljon egy ingyenes felhasználót az élő közvetítések vagy a különböző streaming szolgáltatásokban elérhető programok eléréséhez. A folyamat során irányítószámmal kell regisztrálnia az Egyesült Királyságban. Tegyük fel, hogy nem ismer irányítószámokat az Egyesült Királyságban. Ebben az esetben használhatja bármely londoni szálloda vagy bár irányítószámát (vagy máshol), például: HA9 0JT amely az irányítószám Boxpark Wembley, egy nagyszerű hely Londonban, ha élő sportokat szeretne látni több száz mással együtt, miközben eszik és iszik, és jól érzi magát!

Miután befejezte a felhasználó regisztrálását, erősítse meg e-mail címét, és keresse meg a keresett tartalmat. Most már nézheted az ITVX-et és a BBC iPlayer-t is, a világ minden tájáról!

Szeretné nézni az Euro 2024-et Londonban sok más emberrel?

Sok olyan város van Európában, ahol nagy képernyőket helyeznek el a szabadban, és bárki, aki a közelben van, ülhet a fűben és nézheti a különböző mérkőzéseket. Ez nem igazán így van Londonban, ami azt jelenti, hogy asztalt kell foglalnia valamilyen sportkocsmában, bárban vagy más szabadtéri klubban, ha ugyanazt az élményt szeretné. Szóval, hová menjen, ha sok más emberrel szeretné nézni a futball Európa-bajnokságot Londonban?

Rengeteg hely van, ahová elmehet, és ha elégedett bármivel, csak keressen gyorsan sportbárokat Londonban. Megtalálja őket az egész városban. De ne felejtsük el, hogy ezek a nagy sportesemények idején tele vannak, ezért bölcs dolog asztalt foglalni, mielőtt megérkezik. Itt van néhány nagyszerű sportkocsma és bár neve Londonban.

Néhány nagyszerű sportbár és pub Londonban.

  • Greenwood Victoria (170 Victoria St, London SW1E 5LB, Egyesült Királyság)
  • Belushi’s by London Bridge (161 Borough High St, London SE1 1HR, Egyesült Királyság)
  • Bar Kick Shoreditch (127 Shoreditch High St, London E1 6JE, Egyesült Királyság)
  • Broadleaf (25 Old Broad St, London EC2N 1HN, Egyesült Királyság)
  • MatchPint (több helyszín Londonban)

Ez néhány név, amelyek nagyszerűek azok számára, akik élőben szeretnék nézni a sportot másokkal együtt egy londoni sportbárban vagy kocsmában. De vannak-e nagyobb helyszínek azok számára, akik még több izgalomra és örömre vágynak?

Helyek, ahol több száz másikkal együtt nézheti az Európa-bajnokságot.

Ha nagy képernyőkön, nagy csarnokokban szeretné nézni a mérkőzéseket több száz másik emberrel, akkor látogasson el a „Boxpark” -ba. Londonban három „Boxpark” van, és ezekben több száz másikkal együtt nézheti a mérkőzéseket. Londonban három ilyen van, és előre le kell foglalnia jegyét, ha garantált helyet szeretne. Anglia mérkőzéseire már minden hely elkelt, de ha más mérkőzéseket is szeretne nézni, például Spanyolország – Olaszország a csoportkörben vagy bármely más csoportkörös mérkőzésen, akkor előre vásárolhat jegyeket, amelyek garantálják a helyet.

Lehetőség van ingyenes jegy foglalására, de ilyen jeggyel csak akkor léphet be, ha érkezéskor nincs tele. Más szóval, ha a fizetős jegyek elfogynak, az ingyenes foglalási jegy már nem lesz elég.

16 év alatti gyerekek számára nem engedélyezett belépés, és a legolcsóbb belépőjegyek foglalással, beleértve egy italt is, 8 fonttól kezdődnek.

A három londoni boxpark a következő címeken található:

  • Boxpark Shoreditch: 2 – 10 Bethnal Green Road , London E1 6GY.
  • Boxpark Croydon: 99 George St, Croydon, CR0 1LD
  • Boxpark Wembley: Olimpiai út, Wembley, HA9 0JT

Az utolsó a listában a híres Wembley Stadion előtt található, így lehetősége nyílik arra, hogy megnézze a fantasztikus stadiont a labdarúgás Európa-bajnokság alatt érdeklődő mérkőzés előtt / után.

A különböző mérkőzésekre a https://boxpark.co.uk/ oldalon vásárolhatja meg jegyét. A különböző mérkőzésekre különböző jegyek vannak, így nem vásárolhat egy jegyet, és egész nap maradhat!

Nézhetem az Európa-bajnokság labdarúgó-mérkőzéseit a szállodai szobámban?

Ha egyedül szeretné nézni a mérkőzéseket a szállodai szobájában egy hideg itallal, vagy miközben rendel valamit a szobaszerviztől, ez is lehetséges. A BBC és az ITV felelős a bajnokság közvetítéséért az Egyesült Királyságban, ami azt jelenti, hogy a közvetítések ingyenesek és elérhetők a legtöbb TV-n, amelyet London mindenféle szállodájában és apartmanjában megtalál.

A mérkőzéseket streamelheted a BBC-n és az ITV weboldalán, ha van számítógéped, vagy online nézheted a tornát a TV-csatornákon világszerte. A Budapest Guide részletes útmutatója leírja, hogyan közvetítheti élőben a teljes bajnokságot a magyar tévében, így ha nem bánja, hogy a kommentátorok magyarul beszélnek, akkor hasznosnak találhatja ezeket az utasításokat.

Korábban írtunk utasításokat arról , hogyan nézheti a BBC-t és az ITV-t online az Egyesült Királyságon kívül, így ha ez érdekesnek tűnik számodra, akkor melegen ajánljuk ezt a cikket!


Nagyon elegünk van abból, hogy Anglia közel áll ahhoz, hogy nemzetközi tornákat nyerjen, de aztán valahol útközben kudarcot vall. 2021-ben egészen a döntőig jutottak, de az Olaszország elleni büntetőpárbajt nem sikerült megnyerniük. Ezúttal sikerült mindannyiunkat megnyugtatniuk azzal, hogy a torna előtti utolsó barátságos mérkőzésen kikaptak Izland ellen, de Harry Kane szerint ez emlékeztető lehet a csapat számára, megmutatva nekik, hogyan kell oroszlánként harcolniuk, ha esélyt akarnak nyerni a tornára.

Mit gondolsz? Anglia egészen a csúcsig juthat Németországban? Anglia három csoportkörös mérkőzését a következő időpontokban játsszák:

  • Június 16. 20:00 – Anglia – Szerbia (ez kemény lesz).
  • Június 20., 18:00 – Anglia – Dánia (újabb kemény mérkőzés).
  • június 25., 21:00 – Anglia – Szlovénia (állítólag a legkönnyebb csoportkörös mérkőzés, de ki tudja)

Reméljük, hogy Anglia kilenc ponttal fejezi be a csoportkört, ami ismét nagyszerű belépőt biztosít számukra a kieséses szakaszba.

Mit lehetne még mondani? Sok szerencsét!

Hasznos információk, ha áprilisban érkezik Londonba!

Április különleges hónap Londonban. A város felébredt téli álmából, és öröm van a levegőben, amit nagyrészt a napsütés és a melegebb hőmérséklet okoz. Ha kíváncsi arra, hogy mit csináljon Londonban idén áprilisban, akkor nem kell messzire mennie. Ez a cikk tájékoztatást nyújt az időjárásról, és leírunk néhány ideális tevékenységet, amelyeket érdemes kipróbálnia, ha áprilisban Londonba érkezik.

Milyen az időjárás, mint a London a Április?

Április enyhébb időjárást hoz Londonba. Nem túl meleg és nem túl hideg, a hőmérséklet általában 8 ° C és 14 ° C között mozog (de napközben sokkal melegebb lehet, ha süt a nap). Annak ellenére, hogy meleg lehet, mindig legyen esernyő a közelben, mert kevesen utaznak haza Londonból anélkül, hogy egyszer-kétszer ne áznának az esőzések miatt.

Ajánlott tevékenységek Londonban áprilisban.

Sétáljon egyet, és fedezze fel London különböző parkjait.

1. Hyde Park: Tegyen egy sétát a Hyde Parkban, és nézze meg a tavasz kibontakozását. Hatalmas zöld területeivel és virágzó virágaival tökéletes hely a pihenésre és a zöld környezetben való sétára.

2. Regent’s Park: Irány a Regent’s Park, hogy békésen elmeneküljön a város stresszétől. Ne hagyja ki a lenyűgöző Queen Mary’s Gardens-t, ahol gyönyörű rózsákat talál teljes virágzásban.

3. Victoria Park: Ha családbarát napot keres, a Victoria Park a megfelelő hely. A játszóterek, kávézók és a csónakokkal ellátott tó mindenki számára kínál valamit, amit élvezhet.

Hyde Park Londonban

Városnéző buszos városnézés

Pattanjon fel egy városnéző buszra, és induljon útnak London ikonikus nevezetességei között. A fenséges Tower hídtól a történelmi Parlament épületéig madártávlatból láthatja a város leghíresebb látnivalóit. Londonban menő a számszállító buszokkal utazni, de ha többet szeretne megtudni arról, amit valójában lát, a hop-on hop-off busz tökéletes megoldás.

Látogasson el a British Museumba, ha esik az eső!

Amikor elkezd esni (esni fog), látogasson el a British Museumba egy történelmi utazásra. Fedezz fel ősi civilizációkat, csodáld meg a felbecsülhetetlen értékű tárgyakat, és tanulj valami újat minden lépéssel. Ha inkább festményeket nézne, akkor a Trafalgar téren található Nemzeti Galéria csodálatos lehetőség. Olyan sok múzeum közül lehet választani. További ötletekért és javaslatokért tekintse meg oldalunkat a különböző londoni múzeumokról.

A londoni British Museum

Vásároljon jegyet egy hajókirándulásra a Temzén.

Vásároljon jegyet egy hajókirándulásra a Temzén Londonban. Egy ilyen utazás során más szemszögből láthatja Londont. Egy ilyen utazás lehetőséget ad arra, hogy olyan tereptárgyak mellett utazzon, mint a londoni Tower, a híres hidak, a Parlament és sok más látnivaló, miközben a hajó a fenséges Temze mentén úszik.

Folyami körutazás Londonban

Egynapos kirándulás Oxfordba

Ha valami mást szeretne látni, mint London, egy egynapos kirándulás Oxford történelmi városába fantasztikus lehetőség lesz egy napsütéses áprilisi napon. A város fantasztikus látnivalókkal és tevékenységekkel rendelkezik, és itt van öt javaslata az általunk ajánlott tevékenységekre.

  1. Látogasson el a híres Oxfordi Egyetemre: Sétáljon végig a világ egyik legrégebbi egyetemének történelmi csarnokain. Csodálja meg az olyan főiskolák lenyűgöző építészetét és gazdag történelmét, mint a Christ Church és a Magdalen.
  2. Látogasson el az Ashmolean Múzeumba: Fedezze fel a világ minden tájáról származó kincseket az Ashmolean Múzeumban. Az ősi műtárgyaktól a modern művészetig mindenki talál valamit, amit élvezhet.
  3. Utazás a Cherwell folyón: Tegyen egy kényelmes puntot a festői Cherwell folyón. Élvezze Oxford festői környezetének szépségét.
  4. Vásároljon jegyet, és menjen a Carfax-torony opopjába: Ha jó kilátást szeretne kapni Oxford városára, akkor jegyet kell vásárolnia, hogy meglátogassa a Carfax-torony tetejét. Tökéletes hely felejthetetlen fényképek készítéséhez a városról.
  5. Vásároljon a fedett piacon: Sétáljon az oxfordi fedett piac nyüzsgő standjain. Kóstolja meg az ízletes ételeket, látogasson el egyedi üzletekbe, és érezze ennek a történelmi piacnak az élénk légkörét.
Látogasson el Oxfordba áprilisban

Élvezze a zenei vagy más kulturális eseményt egy színházban!

Fejezze be a napot London egyik híres színházának meglátogatásával. A szórakoztató musicalektől az elgondolkodtató drámákig a londoni színházi élet mindenki számára kínál valamit. A londoni musicalekről és más színházi előadásokról itt olvashat bővebben.

Lion King Londonban áprilisban
Az Oroszlánkirály egy nagyon népszerű musical, amely Londonban látható.

Április fantasztikus hónap London látogatására.

London áprilisban varázslatos idő a látogatásra. Enyhe időjárásával, virágzó virágaival és végtelen tevékenységeivel soha nincs unalmas pillanat ebben a nyüzsgő városban. Más szóval, kezdje el csomagolni a táskáit, keressen néhány jó cipőt a gyalogláshoz, hozzon egy esernyőt (vagy tegyen félre pénzt, hogy vásároljon egyet Londonban), és készüljön fel arra, hogy felfedezzen mindent, amit London kínál!

Ha többet szeretne megtudni a londoni ideiglenes tevékenységekről, például koncertekről, fesztiválokról, kiállításokról és egyéb programokról, nézze meg londoni naptárunkat, hogy megtudja, mi történik Londonban az elkövetkező hetekben és hónapokban.

Robbie Williams 2024-ben érkezik a BST Hyde Parkba

Robbie Williams, a brit popsztár 2024. július 6-án, szombaton a londoni BST Hyde Park fesztivál főzenekara lesz. Ez lesz a második alkalom, hogy a fesztivál élén áll, miután korábban 2019-ben fellépett. Williamshez csatlakozik Andrea Bocelli olasz tenor, aki 2024. július 5-én, pénteken lép fel.

A BST Hyde Park Festival az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb zenei fesztiválja, amely évente több ezer zenekedvelőt vonz. A fesztivál változatos művészeiről ismert, a popsztároktól a klasszikus zenészekig 45.

BST Hyde Park

Az idei fesztivál az eddigi legjobbak egyikének ígérkezik, a zene két legnagyobb neve lép fel. Robbie Williams és Andrea Bocelli rajongói biztosan el lesznek ragadtatva a hírtől, és a jegyek várhatóan gyorsan elfogynak 13.

Jelölje be naptárát 2024. július 5-re és 6-ra, és készüljön fel egy felejthetetlen zenei hétvégére a BST Hyde Parkban!