Kezdőlap Events - London Infó Koncertek Taylor Swift koncertek Londonban 2024
Taylor Swift

Taylor Swift koncertek Londonban 2024

Taylor Swift jelenleg a világ egyik legforróbb művésze. 2024-ben egész Európában turnézik, és minden városban a legnagyobb stadionok adnak otthont a koncerteknek. Londonban Taylor Swift énekelni fog a fenséges Wembley Stadionban. Míg egyes művészek szívesen megtöltenék a stadiont egyszer, Taylor Swift 2024-ben hatszor énekel és játszik a teljes Wembley Stadion előtt. Szeretnél ott lenni valamelyik koncerten?

Taylor Swift 2024-ben olyan fantasztikus európai városokba látogat el, mint Lisszabon, Amszterdam, Bécs, Varsó és Stockholm. De az egyetlen város, ahol hatszor fog fellépni, London. Az első három koncertet júniusban, június 21-én, 22-én és 23-án rendezi, míg az utolsó három koncert lesz az utolsó három Európában 2024-ben, és ezeket augusztus 15-én, 16-án és 17-én rendezik. Mind a hat koncertet a Wembley Stadionban rendezik, és minden koncertre minden jegy elfogyott.

Tényleg kétségbeesetten keres jegyet Taylor Swift egyik londoni koncertjére? Lehetőség van használt jegyek vásárlására a Viagogo különböző koncertjeire. A jegyek drágábbak, de ha fontos, akkor lehet, hogy ez az egyetlen esélye arra, hogy 2024-ben élőben hallja Taylor Swiftet Londonban.

Taylor Swift London 2024

Időpont: június 21-23. &. augusztus 15-17.
Helyszín: Wembley

Használt jegyek: Viagogo

Szeretne többet megtudni más londoni koncertekről, kiállításokról és eseményekről? Nézze meg londoni naptárunkat , hogy többet megtudjon arról, mi történik Londonban a közelgő Taylor Swift koncerteken kívül. Ha többet szeretne megtudni London látnivalóiról, a legfontosabb múzeumokról vagy a legmenőbb tevékenységekről, nézzen körül London Guide-ban , hogy jól felkészült legyen, mielőtt meglátogatja a várost.

Vannak hotelek a Wembley Stadion közelében?

Sok szálloda ideális azok számára, akik a Wembley Stadionban a Taylor Swift koncertek közelében szeretnének élni. Az alábbi térkép segítségével nagyszerű lehetőségeket találhat szállodákban és apartmanokban egyaránt, a koncerthelyszín közelében.

 

Kigörgethet, ha a stadiontól távolabb szeretne szállást keresni. Szeretne minél közelebb lakni a Taylor Swift koncert helyszínéhez? Nagyítson rá, és megtalálja a fantasztikus stadionhoz legközelebb eső szállodákat és apartmanokat.

Dátum

jún 21 2024 - aug 17 2024
Folyamatban...

Idő

Egész nap

Helyszín

Wembley Stadion
Wembley Stadion
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük