Billie Eilish koncert

Billie Eilish London 2025

Billie Eilish Londonba érkezik, és hat koncertje lesz a fantasztikus O2 Arénában 2025 júliusában. Az biztos, hogy 2025-ben ez lesz az egyik legnagyobb esemény a zenekedvelők számára Londonban, és biztosan tudjuk, hogy több ezer ember érkezik majd Anglia és Európa más részeiről, hogy ott legyen egy vagy több ilyen koncerten. A londoni koncertek Billie Eilish 2025-ös nagy koncertturnéjának részét képezik, amelynek során világszerte számos városba ellátogat, de nem sok városban adatik meg az a megtiszteltetés, hogy akár hat koncertnek is otthont adhat!

Billie Eilish amerikai énekes és dalszerző. Ismerjük és szeretjük jellegzetes hangja, eklektikus zenei stílusa és különleges viselkedése miatt. 2001. december 18-án született (Los Angelesben, Kaliforniában). Zenész és zenész családból származik, és bátyja szorosan együttműködik Billie-vel a zenéjén.

Eilish áttörése 2015-ben következett be, amikor feltöltötte debütáló kislemezét, az Ocean Eyes-t a SoundCloudra. A dal, amelyet bátyja írt és készített, vírusként terjedt, és nagy figyelmet szentelt neki. Ez vezetett egy lemezszerződéshez az Interscope Records-szal, a többi pedig már történelem.

Ma Billie Eilishnek több mint 42 millió követője van a YouTube-on, legnépszerűbb dala több mint 2 000 000 000 megtekintéssel rendelkezik a YouTube-on, és ugyanazt a dalt közel 3 000 000 000 alkalommal hallgatták meg a Spotify-on („Lovely”).

Billie Eilish koncertek Londonban 2025

Időpont: 2025. július 10. – július 17.
Helyszín: O2 Arena
Jegyek: Viagogo (online piactér jegyekért)

A londoni Billie Eilish koncertekre a fenti linken lehet jegyet vásárolni. Ez nem tartozik a hivatalos jegyirodák közé, de a Viagogo egy piactér, ahol mások által eladott jegyeket vásárolhat, akiknek már nincs szükségük a jegyükre. Ha más Billie Eilish koncertre szeretne jegyet vásárolni Európa más részein, használhatja ugyanazt a linket.

Hogyan utazhatok az O2 Arénába metróval?

A legközelebbi metróállomás a „North Greenwich állomás”, amely a Jubilee vonalon található. Ennek alapján könnyen utazhat az O2 Arénába. A linkre kattintva megtalálhatja a londoni metrótérképet .

Vannak jó hotelek az O2 Arena közelében?

A következő cikkben többet olvashat a helyszínről és a jó szálláslehetőségeket bemutató térképet az O2 Aréna közelében.

Vannak más koncertek vagy események Londonban, amelyekről tudnom kell?

Londonban mindig történnek dolgok. Többet olvashat az állandó látnivalókról és tevékenységekről, amelyeket meg kell látogatnia, és többet megtudhat a londoni útmutatónkban. De rengeteg ideiglenes kiállítás, fesztivál, piac és egyéb koncert is van Londonban. Ha többet szeretne megtudni az ilyen eseményekről, vessen egy pillantást londoni naptárunkra, hogy megtudja, mi történik Londonban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük