Kezdőlap Events - London Infó Koncertek Bruce Springsteen London 2024
Bruce Springsteen London

Bruce Springsteen London 2024

Bruce Springsteen az E-Street Banddel együtt Európa számos városába ellátogat 2024-ben. Minden Cardiffban kezdődik május 5-én, majd koncertek Belfastban, Sunderlandben, Marseille-ben, Prágában, Milánóban, Madridban, Barcelonában, Nijmegenben, Stockholmban és Bergenben, mielőtt visszatérnek az Egyesült Királyságba, hogy két utolsó koncertet adjanak a londoni Wembley Stadionban.

Nem véletlen, hogy Bruce Springsteent A Királyként emlegetik. 1949-ben született, ugyanabban az évben, mint más hírességek, mint Meryl Streep, Lionel Richie, John Belushi és Billy Joel. Annak ellenére, hogy öregszik, még mindig elég fitt ahhoz, hogy hetente többször színpadon álljon, és lenyűgöző, hogy 2024 júliusában kétszer énekel és játszik a zsúfolt Wembley Stadion (azaz több mint 80 000 ember) előtt.

Szeretne ott lenni Bruce Springsteen egyik koncertjén a Wembley Stadionban 2024-ben? Használja az alábbi jegy linket, hogy jegyet vásároljon bármelyik londoni koncertre.

Szeretne még több szórakozást Londonban ezen a nyáron? Ne feledkezzünk meg az olyan fantasztikus zenei fesztiválokról sem, mint a BST Hyde Park, az All Points East, és arról sem, hogy Taylor Swift idén nyáron is többször énekel Londonban.

Bruce Springsteen London 2024

  • Időpont: július 25. és július 27.
  • Helyszín: Wembley Stadion
  • Jegyek: viagogo

Vásárolja meg jegyét a koncertre még ma, ha ott akar lenni a Wembley-ben.

Miért szeretik az emberek Bruce Springsteent?

Az alábbiakban három idézet található Bruce Springsteenről, elmagyarázva, miért szeretik az emberek, valamint a dalszövegeit és zenéjét.

Bruce Springsteent gyakran „kékgalléros költőként” üdvözlik, akinek dalszövegei rezonálnak a munkásosztály küzdelmeivel és törekvéseivel. Az a képessége, hogy megragadja az amerikai tapasztalat lényegét, időtlen figurává tette őt a zenében.”

DeCurtis, Anthony. „Bruce Springsteen: Életrajz.” Knopf, 2012.

„Springsteen zenéje a rock, a folk és a soul egyedülálló keveréke, amely tükrözi a különböző amerikai zenei hagyományok iránti mély elismerését. Sokoldalúsága dalszerzőként és előadóként hozzájárult a zeneiparban való tartós befolyásához.”

Marsh, Dave. „Futásra született: Bruce Springsteen története.” Harmónia Könyvek, 1979.

„Zenei bátorságán túl Bruce Springsteent társadalmilag tudatos dalszerzéséről is elismerik, amely olyan kérdésekkel foglalkozik, mint az egyenlőtlenség, a politikai nyugtalanság és az emberi állapot. Elkötelezettsége, hogy platformját a társadalmi változás szolgálatába állítsa, megszilárdította örökségét, mint az emberek hangja a zenéjén keresztül.”

Hilburn, Robert. „Bruce Springsteen: A felemelkedés.” Broadway Könyvek, 2003.

Ahogy érted, nem te vagy az egyetlen, aki Bruce Springsteen rajongója. Reméljük, hogy csodálatos időt fog érezni Londonban, és élvezni fogja a Bruce Springsteen koncerteket a Wembley Stadionban. Ha többet szeretne olvasni más londoni koncertekről és eseményekről, látogasson el londoni naptárunkba.

Dátum

júl 25 - 27 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Wembley Stadion
Wembley Stadion
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük