Musicalek Londonban

Londonban nagy színházi és kultúrális élet zajlik! Ha jól tudunk angolul, akkor biztos, ha nem annyira tudunk jól, akkor is biztos, hogy élvezni fogjuk, ha beülünk az egyik éppen játszott musical előadásra!

Összegyűjtöttük a Top musicaleket, amik éppen mennek Londonban!

The Lion King
A híres rajzfilm színpadi változata ez, mely rengeteg díjat zsebelt már be! Elton John és Tim Rice zenéjével, gyönyörű jelmezekkel várja közönségét az előadás, mely elrepít bennünket Afrikába az oroszlánok földjére!
JegyekAngol nyelvű információ

Mamma Mia

Mamma Mia
Egy anya, egy lány és három apa-jelölt! Az eredeti történet, az ABBA slágereivel, mindez élőben! Nézők millióit varázsolta már el az előadás, nézze meg mindenképp!
JegyekAngol nyelvű információ

Les Misérables
Victor Hugo híres regénye alapján készült el ez a szívszorító előadás, ami biztos, hogy könnyet csal a szemünkbe! A főhős Jean Valjean, a nehéz sorsú volt fegyenc, aki szabadulása után megpróbál jó útra térni, de ebben őszinte igyekezete ellenére is akadályozza a meg nem bocsátó társadalom! Évek óta játszák Londonban, de még mindig teltházas előadások vannak!
JegyekAngol nyelvű információ

Phantom of The Operah
Andrew Llojd Webber híres musicalje ez, melyben a szerelem és a gonosz küzdelme bontakozik ki! A francia Operaház fantomja mindent megtesz azért, hogy szerelme, Christine legyen az operaház híres énekesnője. Szerelem fűti, de vajon mire elegek ezek a heves érzelmek? Izgalmas, drámai és felejthetetlen előadás, világhírű zenével, melyre érdemes befizetni!
JegyekAngol nyelvű információ

Billy Elliot
A híres angol film alapján készült az előadás, Elton John zenéjével! Ez a szívszorító történet egy olyan fiúról szól, aki mer küzdeni az álmaiért, még akkor is ha mindenki kételkedik benne!
JegyekAngol nyelvű információ