Kiállítások

Kiállítások Londonban

London a világ egyik legcsodálatosabb városa, és a városban megtalálhatók a világ legjobb múzeumai. A leghíresebb múzeumok között megtalálható a British Museum és a National Gallery.

De annak ellenére, hogy ezek lehetnek a leghíresebbek múzeumok itt: London, több száz más múzeum van Londonban, és ezek a múzeumok gyakran ideiglenes kiállításokat rendeznek, hogy még több nézőt vonzzanak a múzeumba, és nagyobb figyelmet fordítsanak egy különleges időszakra, egy különleges időszakra vagy más érdekes témára.

Ezen az oldalon információkat talál a folyamatban lévő londoni kiállításokról, nem a múzeumok állandó kiállításairól, hanem az időszaki kiállításokról. Ezen kívül olvashat más közelgő londoni időszaki kiállításokról is, hogy jól felkészülhessen Anglia fővárosába való utazására, és hogy nagyon jól megtervezhesse napjait!

Az itt bemutatott múzeumok között természetesen megtalálható a British Museum és a National Gallery, de írunk a Tate Britian, a Tate Modern, a Victoria and Albert, a National Portrait Gallery, a Museum of London, a Queens Gallery, a Courtauld Gallery és sok más múzeum időszaki kiállításairól is, mivel olyan kiállítások állnak rendelkezésre, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekesek lesznek olvasóink számára.

A Londonban zajló egyéb eseményekkel, koncertekkel és fesztiválokkal kapcsolatos információkért látogasson el a What’s on in London oldalra!

Kiállítások Londonban

február 2024
április 2024
szeptember 2024
Nem találtunk eseményt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük