Cliff Richard koncert Londonban 2015-ben

Cliff RichardJó hír az angliai Cliff Richard rajongóknak, mivel az angol énekes több koncetet is fog majd adni Londonban 2015. októberében.

Cliff Richard egy angol énekes, zenész és színész, aki a brit zenei világ egyik igen meghatrozó alakja volt az 1950-es évek végétől egészen az 1960-as évek elejéig. Az énekes legismertebb dalai a Wired for Sound, We Don’t Talk Anymore, In the Country, Devil Woman, Summer Holiday, Some People, What Car, Congratulations, Living Doll stb.

Cliff Richard 2015. szeptemberétől egy kisebb turnén fog majd részt venni a Cliff Richard’s 75th Birthday Tour turnéval, melynek keretein belül Londonban is színpadra fog majd állni.

Londonban az angol énekes hat koncertet fog adni, az első 2015. október 13-án kedden lesz, a második 2015. október 14-én szerdán, a harmadik koncert 2015. október 16-án pénteken lesz, a negyedik 2015. október 17-én szombaton és az utolsó 2015. október 18-án vasárnap lesz majd megrendezve. Mind a hat Cliff Richard koncert Londonban a Royal Albert Hallban lesz majd látható. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Royal Albert Hall
Kensington Gore, London SW7 2AP, Egyesült Királyság

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyárakról, kattints erre a linkre még több hasznos információért: WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük