Kiállitás a tenger titkos városairól 2015-ben

A kiállitás ‘Coral Reefs: Secret Cities of the Sea’ (A Korallzátonyok: A Tenger Titkos Városai) 2015. szeptemberéig tekinthető meg Londonban a Natural History Museumban.
Coral Reefs
A kiállitás a tenger változatos és szines életét mutatja be közelebbről a látogatóknak, mely otthont és védelmet ad számtalan vizi élőlénynek. A tárlaton a látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy jobban megismerjék a tenegerek és ócéánok lakóit, többek között a különböző gyönyörű, kevésbé gyönyörű és színes halakat, rákokat, csigákat és polipokat is egyaránt. A tárlat során a látogatók megismerhetik a Natural History Museum gazdag tengeri gyűjteményét, mely fontos részét képezi a múzeumnak. A kiállitás fő célja, hogy felhívja mindenki figyelmét a korallzátonyok fontosságára és hogy megmutassa a nélkülözhetetlen és egyedi szerepét a világunk ökoszisztémájában. A korallzátonyok nem csak otthont és menedéket nyújtanak, de fontos élelemszerzési forrás is egyes állatoknak, míg más állatok fő szaporodási helyszineként szolgál.

A kiálltás ‘Coral Reefs: Secret Cities of the Sea’ Londonban a Natural History Museumban látható egészen 2015. szeptemberéig.

Natural History Museum
Cromwell Road, London, SW7 5 BD, Egyesült Királyság

Ha még többet megszeretnél tudni a kiállitásról akkor kattints erre a linkre még több hasznos információért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük