Szilveszter Londonban

London, London, London. A megunhatatlan város. Mindenki ismeri leghíresebb nevezetességeit, a Big Bent, a Buckingham palotát, a Westminster Apátságot és persze a legkiemelkedőbb angol nevezetességet, magát a Királynőt.

Az angolok most ismét megmutatják, hogy nem hiába szeretne mindenki rájuk hasonlítani. Szilveszterkor még a soha nem alvó város, New York is megirigyelheti London fényeit.

Az angol főváros hatalmas tűzijátékkal örvendezteti meg azokat a szerencséseket, akik ott lehetnek e jeles alkalomkor. Ezen felül mindenki számára megpróbálja megkönnyíteni a közlekedést ingyenes busz, villamos, földalatti és Metro járatokkal este 11.45-től egészen reggel 4.30-ig valamint a London Overground járataival az utolsó vonatokig.

A Temze déli partja a híres London Eye-ról fénybe borul a színesebbnél színesebb tűzijátékcsodáknak hála. És bár a program csak 15 perccel éjfél előtt kezdődik, ügyeljenek rá, hogy hamar jó helyet találjanak maguknak a folyó partján, hogy egy másodpercet se mulasszanak el az élményből. Boldog Új Évet Kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük