Király kincsek Victoria and Albert Museum-ban

London mindig is csillogott és híres volt a jól működő monarchiájáról. Az angol uralkodó családra nem csak ma figyel az egész világ, hiszen régen, VIII. Henrik és I. Erzsébet királynő élete még izgalmasabb volt a hétköznapi ember számára. Úgy hisszük, bátran kijelenthetjük, hogy a ma emberét is hasonlóképpen érdekli a történelmi uralkodócsalád története és kincsei. Akik tényleg érdeklődnek ezek iránt, azoknak most Londonban van a helye, hiszen a Victoria and Albert Múzeumban 2013. március 9 és július 14 között fantasztikus kiállítás nyílik a királyi kincsekből.

A kiállításon 150 királyi festmény, ékszer és egyéb kincs várja az érdeklődőket. A múzeum az 500 éves fordulóját ünnepli az angol-orosz kapcsolatoknak. Így nem meglepő, hogy a kiállításon látható egyik legértékesebb darab a moszkvai Kremlin Múzeumból kölcsönkapott gyönyörű angol és francia ezüst, melyet az angol uralkodócsalád ajándékozott az orosz cárnak. A kiállítás tökéletes képet mutat az uralkodócsalád, királyok, királynők, udvaroncok életéről 1509 és 1685 között.

Ha érdeklik a középkori relikviák, a gyönyörű festmények, a csodásan kimunkált szobrok és a csillogó ékszerek, akkor Önnek a Victoria and Albert Múzeumban van a helye a lenyűgöző Londonban 2013. március 9 és július 14 között. Királyi programnak ígérkezik, ami mindenki számára felejthetetlen élménynek ígérkezik, ezért Ön se hagyja ki!

Királyi kincsek
Március 9 – Július 14
Albert and Victoria múzeum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük