Kiállitás a világ egyik legősibb kultúrájáról

Australia British MuseumA kiállitás ‘Indigenous Australia, enduring civilisation’ (Őshonos Ausztrália, tartós civilizáció) ebben az évben áprilistól egészen augusztusig a British Museumban lesz majd megtekinthető.

Ez az eslő nagyobb átfogó kiállitás az őshonos Asuztráliáról az egész Egyesült Királyságban. A kiállitáson rengeteg féle tárgy lesz majd megtekinthető, amik lehetőséget adnak minden látogatónak, hogy egy átfogó képet kapjanak a világ egyik legősibb civilizációjáról. Ausztrália kultúrája több mint 60.000 évre nyúlik vissza, ami a mai napig különböző népcsoportoknak, folyóknak, tengereknek, esőerdőknek, szigeteknek és a modern világnak ad otthont. Ausztráliában a mai napig számos őshonos csoport él, melyeknek megvannak a saját szokásaik, önálló kultúrájuk és nyelvük. A kiállitáson olyan fentmaradt tárgyakat vehetnek a látogatók közelebbről szemügyre, melyek többsége elengedhetetlenek voltak a túléléshez az ausztrál vadonban. A szerszámokon és fegyvereken kivül a művészet különböző formáit is lehetősége lesz az érdeklődőknek megcsodálni, melyek nagyobb része még soha nem volt kiállitva.

A kiállitás ‘Indigenous Australia, enduring civilisation’ az angol fővárosban Londonban a British Museumban lesz majd megtekinthető 2015. április 23-tól egészen 2015. augusztus 2-ig. A belépő a tárlatra felnőtteknek 10 £, gyerekeknek ingyenes.

British Museum
Great Russell Street, London WC1B 3DG, Egyesült Királyság

Ha még többet megszeretnél tudni a kiállitásról es a múzeumról kattints erre a linkre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük