Jocelyn Brown & Kenny Thomas koncert Londonban 2014

Jocelyn BrownAz „Ultimate Soul Xmas party” Jocelyn Brown és Kenny Thomas előadásában az angol fővárosba Londonba látogat a karácsonyi időszakban és egy hatalmas showban részesit mindenkit, aki ellátogat a koncertre.

Jocelyn Brown egy amerikai R&B énekes, aki legjobban a dance music világában ismert. Jocelyn Brown még az 1970-es években kezdte énekesi karrierjét és pályafutása során számos albumot dobott a piacra. A legjobban ismert és legsikeresevb dala a Somebody Else’s Guy, amit még 1994-ben adott ki és legutolsó albumát a True Praise albumot még 2010-ben adta ki. Kenny Thomas egy angol soul énekes, aki még az 1990-es években kezdte énekesi karrierjét és első szóló albumát a Voice albumot még 1991-ben adta ki. A zenei pályafutása során rengeteg albumot adott ki és legújabb albumát a Breath albumot pedig 2011-ben dobta a piacra. Az „Ultimate Soul Xmas party” az angol fővárosban lesz majd látható karácsony előtt. A koncert az indigóban a The O2 Arénában Londonban lesz majd merendezve.

A koncert 2014. december 19-én pénteken lesz majd este hat órától. Az „Ultimate Soul Xmas party” koncertre jegyek már kaphatóak. Jegyek 28.90£ és 85.80£ között vannak.

Millennium Way Peninsula Square
London, United Kingdom SE10 0AX

Ha még többet megszeretnél tudni Londoni koncertekről kattints a következő linkre még több információért. Ha jegyeket szeretnél a koncertre, itt lehet azt megvenni: WorldTicketShop.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük