Disney On Ice Londonban

A Disney On Ice előadás ebben az évben is ellátogat az angol fővárosba Londonba. A Disney On Ice ebben az évben a „100 Years Of Magic” előadással vár minden érdeklődöt karácsonykor.

Disney on Ice

Az idei előadásban is, mint eddig minden évben a legismertebb Disney hősök fogják biztositani a felejthetetlen szórakozást. Az idei showban 60 Disney szereplő lesz majd látható, többek között a Disney/Pixar Némó nyomában szereplő is. A Disney On Ice show az egyik legjobb módja a karácsony és az új év ünneplésére. A Disney On Ice előadásban ismét szinpadra fog állni Mickey Mouse, Minnie Mouse, a Disney filmek legnagyobb és elmeradhatatlan hősei, Mulán, az Oroszlánkirály, Pinokkió és a Disney és Pixar mesék legismertebb karakterei a Hihetetlen Család, Némó nyomában és a Toy Story is. A Disney On Ice egy gyerekeknek szóló előadás, amelyben jégtáncosok lépnek fel beöltözve a különböző Disney figuráknak. Az egész előadást Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Pluto, Goofy és Chip ‘n Dale vezeti. Az első Disney On Ice show még 1981-ben volt először megrendezve.

A show minden évben a világ minden pontájara ellátogat Észak Amerikától kezdve Európán át a világ minden pontjára. Európában számos országban lesznek előadások, többek között Angliában, Londonban is. A Disney On Ice „100 Years Of Magic” show Londonban az O2 arénában lesz majd megtekinthető, 2014. december 24-én. Ezen az előadáson kivül még számos más show is lesz az angol fővárosban egészen 2015. január 4-ig vasárnapig. 2014. december 24-én Londonban még egy extra előadás is lesz délelőtt 11-kor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük