Hasznos információk, ha áprilisban érkezik Londonba!

Mit kell csinálni Londonban áprilisban?

Április különleges hónap Londonban. A város felébredt téli álmából, és öröm van a levegőben, amit nagyrészt a napsütés és a melegebb hőmérséklet okoz. Ha kíváncsi arra, hogy mit csináljon Londonban idén áprilisban, akkor nem kell messzire mennie. Ez a cikk tájékoztatást nyújt az időjárásról, és leírunk néhány ideális tevékenységet, amelyeket érdemes kipróbálnia, ha áprilisban Londonba érkezik.

Milyen az időjárás, mint a London a Április?

Április enyhébb időjárást hoz Londonba. Nem túl meleg és nem túl hideg, a hőmérséklet általában 8 ° C és 14 ° C között mozog (de napközben sokkal melegebb lehet, ha süt a nap). Annak ellenére, hogy meleg lehet, mindig legyen esernyő a közelben, mert kevesen utaznak haza Londonból anélkül, hogy egyszer-kétszer ne áznának az esőzések miatt.

Ajánlott tevékenységek Londonban áprilisban.

Sétáljon egyet, és fedezze fel London különböző parkjait.

1. Hyde Park: Tegyen egy sétát a Hyde Parkban, és nézze meg a tavasz kibontakozását. Hatalmas zöld területeivel és virágzó virágaival tökéletes hely a pihenésre és a zöld környezetben való sétára.

2. Regent’s Park: Irány a Regent’s Park, hogy békésen elmeneküljön a város stresszétől. Ne hagyja ki a lenyűgöző Queen Mary’s Gardens-t, ahol gyönyörű rózsákat talál teljes virágzásban.

3. Victoria Park: Ha családbarát napot keres, a Victoria Park a megfelelő hely. A játszóterek, kávézók és a csónakokkal ellátott tó mindenki számára kínál valamit, amit élvezhet.

Hyde Park Londonban

Városnéző buszos városnézés

Pattanjon fel egy városnéző buszra, és induljon útnak London ikonikus nevezetességei között. A fenséges Tower hídtól a történelmi Parlament épületéig madártávlatból láthatja a város leghíresebb látnivalóit. Londonban menő a számszállító buszokkal utazni, de ha többet szeretne megtudni arról, amit valójában lát, a hop-on hop-off busz tökéletes megoldás.

Látogasson el a British Museumba, ha esik az eső!

Amikor elkezd esni (esni fog), látogasson el a British Museumba egy történelmi utazásra. Fedezz fel ősi civilizációkat, csodáld meg a felbecsülhetetlen értékű tárgyakat, és tanulj valami újat minden lépéssel. Ha inkább festményeket nézne, akkor a Trafalgar téren található Nemzeti Galéria csodálatos lehetőség. Olyan sok múzeum közül lehet választani. További ötletekért és javaslatokért tekintse meg oldalunkat a különböző londoni múzeumokról.

A londoni British Museum

Vásároljon jegyet egy hajókirándulásra a Temzén.

Vásároljon jegyet egy hajókirándulásra a Temzén Londonban. Egy ilyen utazás során más szemszögből láthatja Londont. Egy ilyen utazás lehetőséget ad arra, hogy olyan tereptárgyak mellett utazzon, mint a londoni Tower, a híres hidak, a Parlament és sok más látnivaló, miközben a hajó a fenséges Temze mentén úszik.

Folyami körutazás Londonban

Egynapos kirándulás Oxfordba

Ha valami mást szeretne látni, mint London, egy egynapos kirándulás Oxford történelmi városába fantasztikus lehetőség lesz egy napsütéses áprilisi napon. A város fantasztikus látnivalókkal és tevékenységekkel rendelkezik, és itt van öt javaslata az általunk ajánlott tevékenységekre.

  1. Látogasson el a híres Oxfordi Egyetemre: Sétáljon végig a világ egyik legrégebbi egyetemének történelmi csarnokain. Csodálja meg az olyan főiskolák lenyűgöző építészetét és gazdag történelmét, mint a Christ Church és a Magdalen.
  2. Látogasson el az Ashmolean Múzeumba: Fedezze fel a világ minden tájáról származó kincseket az Ashmolean Múzeumban. Az ősi műtárgyaktól a modern művészetig mindenki talál valamit, amit élvezhet.
  3. Utazás a Cherwell folyón: Tegyen egy kényelmes puntot a festői Cherwell folyón. Élvezze Oxford festői környezetének szépségét.
  4. Vásároljon jegyet, és menjen a Carfax-torony opopjába: Ha jó kilátást szeretne kapni Oxford városára, akkor jegyet kell vásárolnia, hogy meglátogassa a Carfax-torony tetejét. Tökéletes hely felejthetetlen fényképek készítéséhez a városról.
  5. Vásároljon a fedett piacon: Sétáljon az oxfordi fedett piac nyüzsgő standjain. Kóstolja meg az ízletes ételeket, látogasson el egyedi üzletekbe, és érezze ennek a történelmi piacnak az élénk légkörét.
Látogasson el Oxfordba áprilisban

Élvezze a zenei vagy más kulturális eseményt egy színházban!

Fejezze be a napot London egyik híres színházának meglátogatásával. A szórakoztató musicalektől az elgondolkodtató drámákig a londoni színházi élet mindenki számára kínál valamit. A londoni musicalekről és más színházi előadásokról itt olvashat bővebben.

Lion King Londonban áprilisban
Az Oroszlánkirály egy nagyon népszerű musical, amely Londonban látható.

Április fantasztikus hónap London látogatására.

London áprilisban varázslatos idő a látogatásra. Enyhe időjárásával, virágzó virágaival és végtelen tevékenységeivel soha nincs unalmas pillanat ebben a nyüzsgő városban. Más szóval, kezdje el csomagolni a táskáit, keressen néhány jó cipőt a gyalogláshoz, hozzon egy esernyőt (vagy tegyen félre pénzt, hogy vásároljon egyet Londonban), és készüljön fel arra, hogy felfedezzen mindent, amit London kínál!

Ha többet szeretne megtudni a londoni ideiglenes tevékenységekről, például koncertekről, fesztiválokról, kiállításokról és egyéb programokról, nézze meg londoni naptárunkat, hogy megtudja, mi történik Londonban az elkövetkező hetekben és hónapokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük