Oxford street

Oxford StreetHa más nem jut az eszünkbe, menjünk el az Oxford streetre, és sétáljunk végig mind a két oldalon. Garantáltan megtaláljuk mindazt, amit kerestünk! Drágától az olcsóig minden van itt, üzletek, kisebb nagyobb boltok, néha egy egy étterem, kávézó szakítja meg az üzletek sorát.

A nem kevesebb mint két és fél kilométeren a következő üzletek és éttermek vannak, mint például: Boots, Claire’s, H&M, Gap, The Body Shop, Zara, Espirit és még sok sok más. Ha a pontos lista és elhelyezkedés érdekli, nézze meg a következő angol nyelvű honlapot: http://www.streetsensation.co.uk/oxford/os_intro.htm

A magyarok egyik nagy kedvence a Primark üzlet, mely olcsó de jó dolgokat árul. Illetve azt se feledjük, hogy ha szeretnénk valami szuvenírt hazavinni, itt az Oxford Streeten, minden sarkon van egy szuvenír bolt, telis tele tipikus angol ajándéktárgyakkal, mágnesekkel, pólókkal, bögrékkel stb.

Metró: Metróállomások az Oxford Streeten: Marble Arch (Central line), Bond Street (Central, Jubilee line), Oxford Circus (Central, Bakerloo, Victoria line), Tottenham Court Road (Central, Northern line)