Karácsonyi Vásár

Londonban is több helyen vannak kisebb nagyobb vásárok karácsony előtt, egyik jobb mint a másik! Összegyűjtöttünk párat, amik minden évben szoktak lenni.

Mikor lesznek az idéi karácsonyi vásárok?


Hyde Park Karácsonyi Vásár (Téli Csodavilág)
A Hyde Park-ban, minden évben van karácsonyi vásár, aminek saját neve is van: “Hyde Park Winter Wonderland” , azaz Hyde Park Téli Csodavilág. Több mint 100 stand van felállítva ilyenkor, ahol mindenféle csecse-becsét árulnak. Van ezenkívül egy jégpálya is, amit gyerekek felnőttek egyaránt használhatnak, de ezért fizetni kell.
Metrómegálló: Hyde Park Corner

Southbank Centre Karácsonyi Vásár
A Southbank Centre Karácsonyi Vásár, pontosan így néz ki, ahogy az ember általában elképzel egy ilyen vásárt. Több tucat kisházacska van felépítve, amik között középen egy körhinta várja a gyerekeket, míg a szülők nézelődnek, esznek valamit vagy forralt bort iszogatnak. Ez a vásár a London Eye-tól nem messze található.
Metrómegálló: Waterloo

Covent Garden Karácsonyi Vásár
A Covent Garden Karácsonyi Vásár is tipikus karácsonyi vásár, aki ide ellátogat az is biztos, hogy magába tud szívni egy kis karácsonyi hangulatot! Hatalmas rénszarvas, több kis házacska, finom ételek és italok, egy kis szinpad, ahol kórusok fellépnek és karácsonyi dalokat énekelnek, mindezek várják azokat akik ezt a vásárt választják!
Metrómegálló: Covent Garden

Természetesen, ennél több vásár is van Londonban, de ez a három talán a legnagyobb és leglátogatottabb az összes közül.

Covent Garden