Neil Diamond koncert Londonban 2015-ben

Neil Diamond London2015. nyarán Neil Diamond az Egyesült Királyságban is fel fog maj lépni a világkörüli turnéja során, többek között Londonban, ahol két koncertet is fog majd adni, Belfastban, Manchesterben, Birminghamben, Glasgowban és Leedsben is.

Neil Diamond egy amerikai énekes és dalszövegíró, aki még a 60-as években kezdte karrierjét. Legismertebb dalai a Cracklin Rosie, Song Sung Blue, Longfellow Serenade, I’ve Been This Way Before, If You Know What I Mean, Desire stb. Az amerikai énekes az évek alatt több mint 75 millió albumot adott el és 32 albumot adott ki, amivel az egyik legtöbbet eladó énekesek egyike lett az egész világon. Neil Diamond 2015. februárjától egy világörüli turnén fog maj részt venni, aminek során Londonba is el fog majd látogatni.

A legtöbb koncertet Diamond az Egyesült Államokban és Kanadában fogja majd adni, de Európa nagyobb városaiban (mint Amszetrdam, Antwerpen, Dublin, Párizs) is meg fog majd fordulni. Anglia fővárosában Londonban két koncertet is fog majd adni, az első koncertet 2015. július 14-én kedden fogja majd adni, majd a következő londoni koncertje pedig 2014. július 16-án csütörtökön lesz látható. Mind a két Neil Diamond koncert a The O2 Arena Londonban lesz majd megrendezve. A két londoni koncert előtt Neil Diamond Birminghamben lesz majd 2015. július 11-én szombaton.

Jegyek: WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük