Heathrow-ról Londonba

A Heathrow a világ egyik legnépszerűbb repülőtere és Európa legjobb repülőterei közé tartozik. Ha megérkezik a Heathrow-ra, számíthat arra, hogy egész nap zsúfolt lesz. Szerencsére a repülőtérről a városközpontba történő szállítás könnyen megoldható, különösen azért, mert a repülőtér metróval kapcsolódik a belvároshoz.

1) Metró

A Heathrow repülőtérnek három metróállomása van (a különböző terminálok számára), amelyek mindegyike a tömegközlekedési rendszer 6-os zónájában található. Egy jegy Londonba kb. 5 font, ha ilyen jegyet vásárol. A Picadilly vonal a Heathrow megállóktól indul a főbb metrómegállóknál, mint például a Kings Cross, a Picadilly Circus, a Covent Garden és sok más megálló.

2) Heathrow expressz

A Heathrow Express egy gyorsvonat, amely 15 perc alatt London központjába visz. 15 percenként indul a repülőtérről, és London Paddingtonba visz. Egy normál kislemez ára 18 font.

3) Nemzeti Expressz

A National Express számos busszal indul a Heathrow repülőtérről London és Anglia számos célállomására. Ha korán foglal, az árak kiválóak.

4) Privát taxi

Szeretne a lehető leggyorsabban eljutni a szállodájába? Jól hangzik, hogy egy sofőr vár rád a Heathrow érkezési csarnokában, rajta egy táblával, amin a neved szerepel? Az alábbiakban foglalhat privát sofőrt, hogy felvegye Önt a Heathrow-n.