Gatwick és London között

Gatwick Expressz

A Gatwick repülőtér egy nemzetközi repülőtér Nyugat-Sussexben, körülbelül 30 mérföldre (48 km) délre London központjától. Ez az Egyesült Királyság második legforgalmasabb repülőtere a Heathrow után, és a Global Infrastructure Partners tulajdonában van.

A repülőteret eredetileg 1930-ban nyitották meg magánrepülőtérként, és a második világháború alatt katonai célokra használták. Az 1950-es években kereskedelmi repülőtérré vált, és azóta jelentős nemzetközi csomóponttá vált, évente több mint 46 millió utast szolgálva ki.

A Gatwick repülőtérnek két utasterminálja van, északi és déli, amelyeket transzfervonat köt össze. A terminálok számos létesítményt kínálnak az utasok számára, beleértve az üzleteket, éttermeket, bárokat és társalgókat. Az üzleti utazók számára üzleti létesítmények is rendelkezésre állnak, például tárgyalótermek és executive társalgók.

1) Gatwick Express (vonat)

A Gatwick Express egy gyorsvonat, amely 15 percenként indul a repülőtérről. Az utazási idő becslések szerint 30 perc, és 30 perc múlva megérkezik London Victoria-ba. Vannak más vonatok is Gatwick és London között. Ezek olcsóbbak, és a szöveg alatti link segítségével online találhat információt és rendelhet jegyeket.

2) National Express (busz)

A legolcsóbb közlekedési lehetőség Gatwick és London között az easyBus. Ha korán foglal, az árakat 4 fontra csökkentheti. Ezek a buszok 15 percenként indulnak a repülőtérről. A buszok megállnak az Earls Court/West Bromptonnál London központjában,

3) Privát taxi

Megszervezheti, hogy privát taxi vegye fel Önt a repülőtéren, és közvetlenül a londoni szállodájába vagy konferenciahelyszínére vigye. Meglehetősen drága, de nagyon hatékony, és fantasztikus kezdetet ad londoni utazásához. Privát transzfert az alábbi űrlap segítségével foglalhat.