London City Airport és London között

A London City Airport egy nemzetközi repülőtér London Royal Docks területén, körülbelül 6 mérföldre (10 km) keletre London központjától. Ez a legközelebbi repülőtér a városközponthoz, és elsősorban üzleti és pénzügyi utazók, valamint rövid távú szabadidős utazók számára használják.

A repülőteret 1987-ben nyitották meg, és úgy tervezték, hogy kiszolgálja az üzleti utazókat a városközpont közelségével. Tulajdonosa egy befektetői konzorcium, köztük a Global Infrastructure Partners és az Ontario Teachers’ Pension Plan.

A London City repülőtér egyetlen kifutópályával és egyetlen utasterminállal rendelkezik, amely számos létesítményt kínál az utasok számára, beleértve az üzleteket, éttermeket és bárokat. Az üzleti utazók számára üzleti létesítmények is rendelkezésre állnak, például tárgyalótermek és executive társalgók.

A repülőtér számos közlekedési lehetőséget kínál London központjába és onnan vissza, beleértve a Docklands Light Railway (DLR) vasutat, amely körülbelül 20 perc alatt összeköti a repülőteret a Bank állomással. Busz- és taxijáratok is rendelkezésre állnak.

London City Repülőtér

1) A cső/DLR használata

Használja a DLR-t (Docklands Light Railway), és ugorjon fel az utazásra alkalmas állomásra. A térkép, amely mindezt világosabbá teszi, itt található.

2) A busz használata

A 473-as busz a repülőtér és Stratford, Silvertown, North Woolwich és Prince Regent DLR állomás között közlekedik. A 474-es busz a repülőtér, Canning Town és North Woolwich között közlekedik.

3) Privát taxi

Utazzon londoni szállására a London City repülőtérről privát taxival. A sofőr várhatja Önt az érkezési csarnokban, és közvetlenül a szállására viheti, így repülőrajtot kaphat londoni útjára. Az ilyen transzferek árait az alábbiakban foglalhatja le és ellenőrizheti.

Sok szerencsét, és élvezze tartózkodását Londonban!