Szórakozás

Kaffe i London

London modern, nyüzsgő nagyváros, Európa egyik legnagyobb és legszínesebb városa, ahol bőven találunk szórakozási lehetőséget is!

Mozik:
Városszerte találunk mozikat, ahol a legújabb filmektől kezdve a művészfilmekig mindent megtalálunk, a magyar pénztárcához mérve kicsit talán túl drága a jegy, de ha valaki szeretne angolul filmet nézni, annak megéri. Ha következő angol nyelvű honlapon bővebb információt talál a mozikról és a filmekről: http://www.londonnet.co.uk/cinema/index.html

Színház, Opera:
A kultúrát kedvelők is nagyon jól fogják érezni magukat Londonban, színház, opera várja a vendégeket, színes repertoárral.
Amennyiben több információt szeretne a műsorokról, nézze meg a következő oldalakat:
http://www.albemarle-london.com/, http://www.roh.org.uk/, amelyeken színház és az opera műsorát tekíntehti meg.

Kávézók:
Londonban a rengeteg üzlet, piac, bevásárlóközpont mellett, sok sok kávézó, pub, étterem is van. A gyorsétteremtől kezdve a legdrágább luxusig minden megtalálható ebben a metropolisban! Az egyik leghíresebb a Starbucks, mely eredetileg Amerikából, Seattle-ből származik és mára a világ legnagyobb kávéház lánca, több mint 16000 kávézója van, 50 országban! Londonban is van jó pár kávézó, érdemes kipróbálni!

Éjszakai szórakozóhelyek:
Számtalan lehetőség van Londonban azoknak akik nem szeretnének este 10-kor lefeküdni aludni, hanem inkább táncolni, szórakozni szeretnének! Annyi csak a dolguk, hogy elmennek a Soho-ba, London szórakozó-negyedébe!