Infosecurity Európa 2024

Az Infosecurity Europe Európa egyik legnagyobb és legrangosabb információbiztonsági konferenciája. Ez egy éves esemény, amely Londonban zajlik, és több ezer résztvevőt vonz a világ minden tájáról.

A konferencia az információbiztonsággal kapcsolatos témák széles skáláját öleli fel, beleértve a kiberbűnözést, az adatvédelmet, a kockázatkezelést és a megfelelést. Vitaindító beszédeket, panelbeszélgetéseket és technikai műhelyeket tartalmaz, amelyeket a terület szakértői vezetnek. A résztvevőknek lehetőségük van arra is, hogy meglátogassák a legújabb biztonsági termékeket és szolgáltatásokat bemutató kiállítóteret.

Az oktatási és hálózatépítési lehetőségek mellett az Infosecurity Europe számos egyéb funkciót is kínál a résztvevőknek. Ezek közé tartozik a kiberinnovációs bemutató, ahol új és kialakulóban lévő biztonsági technológiákat mutatnak be, valamint egy karrierfejlesztési központ, amely tanácsokat és forrásokat kínál azoknak a szakembereknek, akik karrierjüket az információbiztonság terén szeretnék előmozdítani.

Az Infosecurity Europe kiváló lehetőség az információbiztonság területén dolgozó szakemberek számára, hogy naprakészek maradjanak a legújabb trendekkel és fejleményekkel, hálózatba lépjenek más szakértőkkel, és új technológiákat és termékeket fedezzenek fel. Ez egy kötelező esemény mindenki számára, aki részt vesz a kiberbiztonságban vagy tágabb értelemben az információs technológiában.

Infosecurity Európa 2024

Időpont: június 4-6.
Helyszín: ExCel London

Szeretnél részt venni a rendezvényen? További információkat olvashat és regisztrálhat az esemény hivatalos honlapján. Szeretne részt venni egy hasonló eseményen Lisszabonban? Tudjon meg többet a népszerű lisszaboni internetes csúcstalálkozóról.

Kíváncsian várja, hogy vannak-e más érdekes események Londonban? További információért tekintse meg a londoni naptárat .

Szállodát keres a rendezvény közelében?

Szeretne az esemény helyszínének közelében élni, hogy időt és energiát takarítson meg? Itt van néhány szállodai ajánlás, amelyek lehetővé teszik, hogy csak néhány száz méterre éljen az ExCel Londontól.

Novotel London ExCel

A Novotel London Excel egy modern és stílusos szálloda Kelet-London Docklands területén, az Egyesült Királyságban. Az Excel Kiállítási Központ és a Royal Victoria DLR állomás mellett található, könnyű hozzáférést biztosítva London központjához és a város más területeihez.

A szálloda 257 tágas és modern vendégszobával rendelkezik, amelyek mindegyike kényelmes ágyakkal, síkképernyős TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel rendelkezik. A szobák nagy ablakai természetes fényt és lenyűgöző kilátást nyújtanak a városra.

A Novotel London Excel számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy a vendégek a lehető legkényelmesebben és legélvezetesebben tölthessék tartózkodásukat. Ezek közé tartozik a fitneszközpont, a szauna, a gőzfürdő, a helyszíni étterem és a bár, amely ízletes nemzetközi ételeket és italokat szolgál fel.

Novotel Midlands

A szálloda mindössze 100 méterre található a konferencia helyszínétől.

Crowne Plaza London

A Crowne Plaza London Docklands egy modern és stílusos szálloda Kelet-London Docklands területén. Az ExCeL Kiállítási Központ közelében található (400 méterre). Közel van olyan népszerű helyekhez is, mint az O2 Aréna és a Kanári rakpart, könnyű hozzáférést biztosítva London központjához és a város más területeihez.

A szálloda 210 tágas és modern vendégszobával rendelkezik, amelyek mindegyike kényelmes ágyakkal, síkképernyős TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel rendelkezik. Néhány szobából lenyűgöző kilátás nyílik a Temze folyóra és a város látképére.

A Crowne Plaza London Docklands számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy a vendégek tartózkodása a lehető legkényelmesebb és legélvezetesebb legyen. Ezek közé tartozik a fitneszközpont, a szauna, a gőzfürdő, valamint a helyszíni étterem és bár, amely ízletes nemzetközi ételeket és italokat kínál.

Crowne Hotel London Midlands

Készen áll arra, hogy részt vegyen az Infosecurity Europe-on? Reméljük, hogy az itt található információk segítettek Önnek! Nézzen körül további információkért London látnivalóiról, eseményeiről, tevékenységeiről vagy más hasonló témákról a London Guide-ban.

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük