Kezdőlap Events - London Infó Események Hampton Court Palace Élelmiszer Fesztivál
hampton court food festival

Hampton Court Palace Élelmiszer Fesztivál

Szeretné élvezni az egyik legnépszerűbb ételfesztivált London közelében? Tervezzen egy utazást a Hampton Court Palace Food Festival-ra, amely mindössze 25 km-re van London központjától. Nem csak a helyi gasztronómia legjobbjait élvezheti, hanem láthatja a csodálatos Hampton Court Palace belsejét is.

A fesztiválra általában augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor, és több ezer embert vonz. Ez nem egy ingyenes fesztivál, ami azt jelenti, hogy a belépődíj egy felnőtt számára körülbelül 30 GBP. Ne felejtsük el azonban, hogy a belépési díj magában foglalja a palota látogatását, így megéri a pénzt. Ha nincs lehetősége eljönni az ételfesztiválra, máskor is meglátogathatja a Hampton Court Palace-t dedikált túrákon. A Hampton Court Palace-ba tett túrákról itt olvashat bővebben.

Hampton Court Palace Food Festival 2024

Időpont: augusztus 24-26.
Helyszín: Hampton Court Palace

Szeretnél még többet megtudni a fesztiválról? Szeretne már jegyet vásárolni? A jegyvásárlásról további információt a https://www.hrpfestivals.com/hampton-court-palace oldalon talál.

Szeretne többet megtudni London leghíresebb látnivalóiról és legmenőbb tevékenységeiről? Nézze meg London Guide-unkat további információkért és inspirációért. Itt olvashat más eseményekről, vásárokról, kiállításokról és fesztiválokról is Londonban most és az elkövetkező hónapokban.

Dátum

aug 24 - 26 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Hampton Court Palace
Hampton Court Palace
Molesey, East Molesey KT8 9AU
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük