Kezdőlap Events - London Infó Kiállitások Élet a római hadseregben – kiállítás.
Élet a római hadseregben

Élet a római hadseregben – kiállítás.

Ha tanulmányoztál némi történelmet, sokat olvastál a Római Birodalomról, Julius Caesarról, a Colosseumról és talán a Római Birodalom terjeszkedéséről. De hogyan bővült a birodalom? Milyen volt az élet egy római hadseregben harcoló katona számára?

Ha a katari labdarúgó-világbajnokságról olvasunk, egy dolog megismerni a munkások helyzetét Gianni Infantino FIFA-elnök meghallgatásával. De nagy valószínűséggel más történetet hallasz, ha beszélsz a tényleges munkásokkal, akik kint voltak a terepen, és kemény munkát végeztek.

Mi lehetne jobb módja annak, hogy megtudjuk, milyen volt az élet katonaként a római hadseregben, mint a valódi katonák szemével? Ez a perspektívája ennek a British Museumban található időszaki kiállításnak, amelyben többet megtudhat arról, hogy milyen volt az élet egy katona számára a Római Birodalom hadseregében.

A római hadsereg vonzó volt, mivel római állampolgárságot kínáltak a hadsereghez csatlakozó embereknek. Ennek eredményeként a hadsereg ígéretet tett az embereknek egy jobb élet jobb körülmények között.

Szeretne többet megtudni arról, hogy milyen volt az élet egy katona számára, miközben harcolt? Vagy talán megtudja, milyen volt a családi élet a katonák számára? Ezt a kiállítást a londoni British Museumban érdemes meglátogatni.

Élet a római hadseregben a British Museumban

Helyszín: British Museum
Időpont: 2024. február 1. – 2024. június 23.

Belépődíj: Annak ellenére, hogy a British Museum ingyenes, ez egy ideiglenes kiállítás, amelyért belépődíjat kell fizetnie. A kiállításra a British Museum honlapján lehet jegyet foglalni.

Szeretne többet olvasni más eseményekről, koncertekről, fesztiválokról, piacokról és dolgokról, amelyek Londonban történnek? További információért látogasson el a „Mi történik Londonban” oldalra.

Dátum

febr 01 2024 - jún 23 2024
Folyamatban...

Idő

Egész nap

Helyszín

British Museum
British Museum
Great Russell Street, London WC1B 3DG
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük