Duran Duran London 2023

Személy szerint a Duran Duran a múltra gondol. De a csoport még mindig aktív, és a jelenben megtapasztalhatja a Duran Duran-t. A zenekar 2023-ban több eseményt is szervez az Egyesült Királyságban, rövid turnéjuk során pedig két koncertet adnak a londoni O2 Arénában.

Eredetileg a Duran Durannak csak egy koncertje volt Londonban. De az esemény népszerűsége miatt egy további koncertet adtak hozzá. Ennek eredményeként most jegyet vásárolhat a Duran Duran két koncertjére Londonban 2023-ban, május 1-jén és május 2-án.

A Duran Duran 1978-ban alakult, ami azt jelenti, hogy hosszú múltra tekintenek vissza együtt. A zenekar most a Rock and Rock Hall of Fame listáján szerepel, és ez lehet az egyik utolsó esélyed arra, hogy láthasd a zenekart fellépni. Valószínűleg olyan legnagyobb slágereiket fogják játszani, mint a Girls on Film, a Rio, a Save a Prayer, a The Reflex, a Hungry Like the Wolf, a The Wild Boys és a Notorious (remélhetőleg).

Ha még soha nem járt a londoni O2 Arénában, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy meglátogassa Európa legnépszerűbb koncerthelyszínét.

Duran Duran London 2023

O2 Aréna
Május 1 – Május 2

Jegyek: Eventim

Az Eventim a jegyek értékesítésének hivatalos cége, így ha a fenti linket használja, akkor a legjobb áron kap jegyeket online. Szeretne egy kis időt eltölteni London látnivalóinak és tevékenységeinek felfedezésével? További információért nézzen körül a London Guide oldalon.

A londoni közelgő és folyamatban lévő egyéb eseményekről itt is talál információkat.

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük