Kezdőlap Events - London Infó Események Chelsea Virágkiállítás 2024

Chelsea Virágkiállítás 2024

Szeretne látni és megtapasztalni egy fantasztikus virágkiállítást Londonban? Van egy éves esemény, amelyet évente májusban rendeznek Chelsea Flower Show néven. A Chelsea Királyi Kórház kertjében van elrendezve, és évente több mint 150 000 látogatót vonz. Ez a szám könnyen nagyobb lehet, de a területre belépni engedélyezett látogatók száma korlátozott.

A virágkiállítást 1912 óta rendezik, és fantasztikus hírnévnek örvend. A királyi család minden évben meglátogatja a műsort, és a királyi családon kívül sok más híresség is megnézi a műsort. Ha meg akarja látogatni ezt az eseményt, érkezés előtt online kell megvásárolnia jegyeit. Valószínűleg okos dolog a lehető leggyorsabban egyeztetni a jegyekkel a rendelkezésre álló jegyek korlátozott száma miatt.

Chelsea virágkiállítás

Az esemény időpontjai 2024-ben.

2024-ben május 21. – május 25.

Nyitva tartás:

  • Kedd – Szerda (csak RHS tagok), – 8.00-20.00
  • Csütörtök – Péntek, 8.00-20.00
  • Péntek késő esti rendezvény, 17.30-22.00
  • Szombat, 8.00-17.30

Hogyan vásárolhatok jegyet az eseményre?

Chelsea virágkiállítás

Amint fentebb látható, az első két nap csak az RHS-tagok számára érhető el, ami azt jelenti, hogy csütörtökön, pénteken vagy szombaton kell megterveznie a terület látogatását. Természetesen RHS-taggá válhat. Az RHS tagság ára meghaladja az évi 50 fontot. Ez a tagság egész évben ingyenes belépést biztosít a kertbe, kivéve a Chelsea Flower Show idejét.

Az esemény belépési díja normál személyek számára 40 és 70 font között változik. Az egész napra szóló jegy drágább, mintha 15.30 és 20.00 óra között érvényes jegyet vásárolna. De a jegyek gyorsan elfogynak, ezért jobb, ha gyors vagy, ha ezt a programot szeretnéd megtapasztalni.

Az eseményt az RHS (Royal Horticultural Society) szervezi. Ez egy fantasztikus szervezet, amely az egész Egyesült Királyságban működik. Hasonló virágkiállításaik vannak más városokban is, és olyan témákban oktatnak, mint a kertészkedés. Sok hasznos tippet és tanácsot találhat a weboldalukon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük