Deep Purple koncert Londonban 2015

Deep Purple LondonKövetkező év decemberében az angol fővárosban fog koncertezni a hires angol rock együttes a Deep Purple.

A Deep Purple egy angol rock együttes, amit még 1968-ban alapitottak. Az évek során a Deep Purple felállása sok változáson ment keresztül, mostani tagjai Ian Paice, Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse és Don Airey. Az együttes pálya futása során rengeteg albumot dobott a piacra és az első albumuk a Shades of Deep Purple volt, amit még 1968-ban adtak ki. Az évek alatt a Deep Purple több mint 100 millió albumot adott el világszerte és az egyik legismertebb és legsikeresebb rock együttesek egyike az egész világon. A Deep Purple 2013 óta a legújabb albumuk a Now What?! album kiadása óta egy világkörüli turnén vesznek részt. A turné első koncertje még 2013. február 21-én volt és a turné alatt 135 koncertet fognak adni. A Now What?! World Tour keretein belül rengeteg országnak voltak és lesznek a fellépői az egész világon.

A koncertsorozat utolsó koncertjét az angol fővárosban Londonban fogják megtartani. Londonban a koncert majd az O2 Arénában lesz majd megtekinthető. A koncert 2015. december 3-án csütörtökön lesz majd látható. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha még többet megszeretnél tudni a koncertről és a jegyárakról kattints a következő linkre még több információért.WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük