Bryan Adams koncert Londonban

Bryan Guy Adams ismertebb nevén csak Bryan Adams egy kanadai énekes, zeneíró, zenész és fényképész. Brian Adams az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb rock előadók egyike.
Bryan Adams

Karrierje során több mint 100 millió eladott albummal büszkélkedhet, amivel ő az egyik legtöbbet eladó kanadai rockzenészek egyike. Rengeteg jelölést tudhat a magáénak és nagyon sok díjat nyert pályafutása alatt többek között egy Grammy-díjat és 20 Juno-díjat is. Világhírnévre 1984-ben tett szert a Reckless albuma piacra dobása után. Következő albumát 1991-ben adta ki Waking Up the Neighbours cimmel, ezen az albumán található a híres (Everything I Do) I Do It for You dala.

Brian Adams egy világkörüli turnéba kezdett 2014-ben. Számos országot meg fog látogatni és számos nagyobb városnak lesz a fellépője. A Reckless kiadásának harmincadik évfordulója alkalmából inditotta a turnéját. A koncert sorozatát Észak Amerikában fogja kezdeni, majd rengeteg koncertet fog adni Európa kisebb nagyobb országaiban. Olyan európai országoknak lesz a vendége, mint Magyarország, Hollandia, Franciaország, Belgium, Németország és az Egyesült Királyság. Angliában a koncertje Londonban lesz megtartva. A londoni koncert a The O2 Arenában kerül megrendezésre. A koncert szombaton 2014. november 22-én lesz majd látható. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha te is szivesen elmennél a koncertre és még többet megtudnál a koncertről és az árakról kattints a következő linkre.

Jegyek: WorldTicketShop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük