A legjobb tavaszi programok Londonban

A tavasz beköszöntével rengeteg szines és változatos program vár mindenkit az angol fővárosban Londonban. Ebben a cikkben a legjobb tavaszi programokat fogjuk röviden ismertetni.

Párizs-látogatás

Párizs-látogatásAz első program a listánkról a Paris Rail Day Trip from London. Mi lehetne jobb annál, mint a londoni nyaralásodat összekötni egy parizsi úttal? Ez alatt a rövid kirándulás alatt megismerheted Párizs legszebb, leghiresebb és legismertebb pontjait. A kirándulás London belvárosából indul a St Panckreas Stationról. Az egynapos kirándulás során két lehetőséged van, felfedezheted egyedül Párizst, vagy egy idegenvezető társaságában ismerheted meg a város legszebb pontjait. Az idegenvezetés Párizs legismertebb helyeihez kalauzol el, többek között a Notre Dame-hoz, az Eiffel-tornyhoz és a Louvre-hoz és ezenkivül még egy szajani hajó utat is magába foglal a rövid túra.

Több információt szeretnék!

Városnéző túra Londonban

London SightseeingA második kedvencünk a listáról a The Original London Sightseeing, melynek keretein belül megismerheted London leghiresebb nevezetességeit, többek között a Tower Bridge-t, a London Eye-t, a Big Bent és a Westminster Abbey-t is. A hop-on-hop-off busszal három család barát út közül tudsz választani.

Több információt szeretnék!

Harry Potter túra

Harry Potter turaA harmadik választható program a listánkról a Harry Potter Tour of Warner Bros. Studio. Ennek a programnak a keretein belül megismerheted a Harry Potter londoni forgatási ikonikus helyszineit, mint a 9 és ¾ vágányt vagy Dumbledor irodáját. A forgatási helyszineken kivül megismerheted, hogyan és milyen módszerkkel hivták életre J.K. Rowling varázslatos könyveit. A studióban betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé és megvizsgálhatod a szereplők által viselt kosztümöket is egyaránt. A kirándulás Londonbol indul, ahonnan egy luxus légkondis busz visz el a Warner Bros. Studiójába, ahol a megérkezés után 3 szabad órád lesz arra, hogy saját magad fedezd fel Harry Potter misztikus világát.

Több információt szeretnék!

Windsor Castle, Stonehenge és Bath

Stonehenge og bath på vårturA negyedik kedvenc programunk a listáról a Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Custom Day Trip. Ez egy egynapos kirándulás, melynek során először megismerheted a Windsor kastélyt, mely a mai napig az egyik legnagyobb jelenleg is használt kastély az egész világon. A kirándulás második állomása a hires Stonehenge, ami egy monumentális őskori épitmény, ami Whiltshire-ben található. A Stonehenge amúgy az UNESCO Világörökség része. A kirándulás utolsó állomása Bath történelmi városa.

Több információt szeretnék!

Leeds Castle, Canterbury Cathedral és Dover kirándulás

Leeds Castle, Canterbury Cathedral és Dover kirándulásAz utolsó a felsorolásunkból a Leeds Castle, Canterbury Cathedral and Dover kirándulás. Ez is egy teljes napot igénybe vevő kirándulás, ami szintén London belvárosából indul. Az kirándulás első állomása a Leeds kastély, ahol megcsodálhatod a kastély hatalmas középkori bútor, kárpit és különböző festmény gyüjteményét is egyaránt. A túra következő állomása az UNESCO Világörökség részét képező Canerbury katedrális, ami egy 11. századi gótikus stílusban épült templom, amit az angol kereszténység születésének a bölcsőjeként tartanak számon. A kirándulás Dover fehér szikláinál vegzdődik.

Több információt szeretnék!

Leave a Reply